Η Νίνα Σκύλοι Βοηθοί θα τρέξει στον 13ο Μαραθώνιο 2018

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός εκπαίδευσης σκύλων βοηθών για παιδιά με αναπηρίες Nina Service Dogs θα τρέξει και φέτος στον 13ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και προσκαλεί τους φίλους του στην ομάδα του! Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, τρέχουμε για τους σκύλους βοηθούς Ελλάδας και για τα παιδιά με αναπηρία!

Θέλουμε τους φίλους μας και τους εθελοντές μας μαζί μας. Τα σκυλάκια μας Nina, Mike, Wall-E, Ηappy April, Aθηνά, Dazzle, Minion, Jackie νικητές στον αγώνα για τα παιδιά με αναπηρίες! Η προετοιμασία ξεκίνησε!

Η Νίνα Σκύλοι Βοηθοί στο Αποκριάτικο party των μαθητών στα Ν. Μουδανιά

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου καθώς και του 5ου Νηπιαγωγείου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, προσκάλεσαν τον οργανισμό μας και τους σκύλους βοηθούς μας να συμμετέχουν στον Αποκριάτικο χορό τους που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 9 Φεβρουαρίου στις 17.30, στην αίθουσα του ΕΠΟΚΑΜ.

Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για την παρουσία μας και την ευκαιρία που μας δίνεται να παρουσιάσουμε το έργο μας και να διασκεδάσουν τα παιδιά με έναν ξεχωριστό τρόπο με τα χαρισματικά σκυλάκια μας!

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση αυτή!

Καλές Αποκριές

Καλές Απόκριες από την πιο όμορφη και μοναδική παρέα των ξεχωριστών καρναβαλιών του Οργανισμού μας ΝΙΝΑ ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ.

Ετοιμαζόμαστε για τις επισκέψεις μας σε σχολεία και ιδρύματα και η ομάδα μας αποφάσισε πως θέλει να μπει για τα καλά στο κλίμα του καρναβαλιού! Χατίρι δεν χαλάμε ούτε στα παιδιά μας αλλά ούτε και στους σκύλους βοηθούς και σκύλους βοηθούς συνεδριών που ετοιμάζουν εκπλήξεις για τις επόμενες μέρες!

️ Άραγε ποιος θα πάρει το βραβείο του καλύτερου καρναβαλιού φέτος;

We are really enjoying the carnaval celebrations at the Nina Service Dogs Organization! Ready to celebrate with many students this year! The team is ready!

Νέα βράβευση για την οργάνωση Nina Service Dogs

Στις 29 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, βραβεύτηκε η Οργάνωση μας ΝΙΝΑ ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ για μια ακόμη φορά για το κοινωνικό έργο που προσφέρει στα παιδιά με αναπηρίες με την βοήθεια των σκύλων βοηθών.

Oργανωτική Eπιτροπή STOIXIMAN και PROTERGIA και ο ΜΕΑ ΤΡΙΤΩΝ στην εκδήλωση της ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ! Είμαστε περήφανοι για μια ακόμη αναγνώριση και επιβράβευση του δύσκολου έργου μας!

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Υδραίο και την Roar Clothing για την στήριξη

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Υδραίο, χορηγό μας και ιδιοκτήτη της εταιρείας Roar Clothing για την στήριξη του οργανισμού μας και κατ' επέκταση των σκύλων βοηθών και παιδιών με αναπηρία!
Παραλάβαμε τα μπλουζάκια και φουτεράκια δώρο της εταιρείας για τις καθημερινές μας εκπαιδεύσεις και τις τηλεοπτικές μας εμφανίσεις! Η Αθηνά, εκπαιδευόμενος σκύλος βοηθός του οργανισμού μας, ποζάρει μπροστά στο logo της εταιρείας με χαρά και φωτογραφίζεται με τον χορηγό θέλοντας να τον ευχαριστήσει!

FB_IMG_1517147046252.jpg

Building awareness με μπλουζάκια και φούτερ του οργανισμού!

Μία καμπάνια ενημέρωσης! Φορώντας τα όμορφα μπλουζάκια και τα φούτερ του οργανισμού μας βοηθάτε στη διάδοση του έργου μας και παράλληλα στηρίζετε το έργο μας και τα παιδιά με αναπηρίες!

20180108_021640.jpg
FB_IMG_1515370448091.jpg

H Χριστουγιεννιάτικη καμπάνια μας με την υποστήριξη του Funding UMBALI

Hello, World!
2017 has been a special year for Nina Service Dogs non profit organization and Greece. The FIRST Service Dog in Greece for a child with disability is a fact! George and his service dog Mike would like to wish you a Happy New Year and to kindly ask you to help other children to get their service dogs in the future. For this cause we created a fundraising campaign, you can visit the link below:

https://umbali.org/charity/nina-service-dogs

Donations are also accepted in the account of the non profit organization kept in Piraeus Bank, Thessaloniki, Greece

Branch: 31 Smirnis Str. & 3 Hydras Square, 55132 Kalamaria, Thessaloniki

Name: NINA SERVICE DOGS (NINA ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ) Smirnis 25, Kalamaria, Thessaloniki 55132

Euro A/C No 5266-082530-264

Euro A/C IBAN GR70 0172 2660 0052 6608 2530 264

Piraeus Bank Greece SWIFT - BIC: PIRBGRAA We really need your help to help more children. We thank you and wish you love, health and happiness and a Happy 2018!

Το 2017 για πρώτη φορά στην Ελλάδα παραδόθηκε ο πρώτος σκύλος βοηθός σε παιδί με αναπηρία! Ο Γιώργος και ο Μάικ φέτος γιορτάζουν μαζί τις γιορτές και ευχή τους είναι να βοηθηθούν κι αλλά παιδιά και να αποκτήσουν κι αυτά τον δικό τους σκύλο βοηθό. Η βοήθεια σας μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη!

Δημιουργήσαμε μια καμπάνια γι' αυτό και χρειαζόμαστε την βοήθεια σας, πατήστε παρακάτω στο link:

https://umbali.org/charity/nina-service-dogs

Επίσης η μη κερδοσκοπική οργάνωση δέχεται δωρεές στον λογαριασμό της Tράπεζας Πειραιώς Θεσσαλονίκης

Κατάστημα: Σμύρνης 31 και Πλατεία Ύδρας 3, Καλαμαριά 55132, Θεσσαλονίκη

Όνομα: NINA SERVICE DOGS (NINA ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ) Σμύρνης 25, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 55132

Λογαριασμός σε Ευρώ No 5266-082530-264

Λογαριασμός σε Ευρώ IBAN:GR70 0172 2660 0052 6608 2530 264

SWIFT - BIC: PIRBGRAA

Σας ευχαριστούμε ! Καλή Χρονιά με υγεία!

20180128_145408.jpg