Επίσκεψη του Γιωργάκη Μάνη στην Ασπασία Μπόγρη

Συγκίνηση και πολλά συναισθήματα έκρυβε η επίσκεψη του Γιωργάκη Μάνη στη Ασπασία μας, στην καινούργια της ζωή, στο νέο της σπίτι, έξω από το ίδρυμα αποκατάστασης.

Συναντήθηκαν οι γονείς πολύ συγκινημένοι, έχοντας τόσα να μοιραστούν και να ανταλλάξουν για την δύσκολη καθημερινότητά τους αλλά και το κουράγιο και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Την συντροφιά τους ομόρφυναν με την παρουσία τους ο πιστοποιημένος σκύλος βοηθός Μάικ, που αρχικά προοριζόταν για την Ασπασία αλλά για διάφορους λόγους δόθηκε στον Γιωργάκη, o πιστοποιημένος σκύλος βοηθός Dazzle, ράτσας παπιγιόν, ευγενική προσφορά του μεγαλύτερου παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης σκύλων βοηθών 4 Paws for ability των ΗΠΑ και η Νίνα, το Jack Russel μας, πιστοποιημένος σκύλος βοηθός συνεδριών για παιδιά με αυτισμό και διάφορα άλλα σύνδρομα.

Η ιδρύτρια και εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια σκύλων βοηθών Έλενα Παλάγκα πάντα με τα σκυλάκια της και πάντα κοντά στα παιδιά με αναπηρίες και στους γονείς, τούς υπόσχεται ένα διαφορετικό ομορφότερο κόσμο με την παρουσία των σκύλων βοηθών, όπως για πολλές δεκαετίες συμβαίνει σε πολλές προηγμένες χώρες.