Ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Ρίγη συγκίνησης με το τραγούδι της Ασπασίας... Την είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας

Το σκοτάδι και μετέπειτα την θλίψη την διαδέχεται ο πόνος αλλά μετά έρχεται η μάχη της ζωής, μιας ζωής που πρέπει να ξανακερδηθεί. H Ασπασία πυροβολήθηκε το 2013 από τον ίδιο της τον πατέρα και σήμερα δίνει τη δική της μάχη σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

Στον αγώνα της όμως βρήκε τους καλύτερους συμπαραστάτες στα πρόσωπα Βασίλη Πιπέρη (πρώην "Κάθαρμα των ΑΜΑΝ), ο γνωστός συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» και καλός του φίλος, Γιάννης Σερβετάς, η εκπαιδεύτρια του σκύλου συνοδού της Ασπασίας, Έλενα Παλάγκα και κυρίως ο ίδιος ο συμπαθέστατος λαμπραντοράκος «Μάικ» συμπαραστάτης και καλύτερος φίλος της νεαρής κοπέλας σε κάθε της στιγμή, μέρα και νύχτα.

Η εκπαιδεύτριά του, η Έλενα Παλάγκα η εκπαιδεύτρια του Μάικ συγκινημένη από τον δύσκολο αγώνα της Ασπασίας εμπνεύσθηκε την μουσική και τα λόγια του τραγουδιού που αφιερώνεται ακριβώς σε αυτόν τον αγώνα. Αρωγοί στην προσπάθειά της στάθηκαν οι Γιάννης Σερβετάς και ο Βασίλης Πιπέρης οι οποίοι κλείστηκαν σε ένα studio για την ηχογράφηση του υπέροχου αυτού τραγουδιού γεμάτο ελπίδα και αγάπη.

«Κι αν ήρθαν δύσκολες στιγμές θα τις αφήσουμε στο χθες, γιατί τα θαύματα υπάρχουν αν πιστεύεις κι αν το θες…» λέει σε μία στροφή του τραγουδιού που συγκλονίζει, ο Γιάννης Σερβετάς.

πηγή: http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=185017&catid=11