Θερμά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Μαίρη Χριστοπούλου και στον κ. Γιώργο Καζάκο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Pet Life και την κτηνίατρο κα Μαίρη Χριστοπούλου που στηρίζουν με αγάπη το έργο των σκύλων βοηθών και τον οργανισμό μας.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς και τον Καθηγητή Κτηνιατρικής Χειρουργικής & Εντατικής Θεραπείας, Α.Π.Θ. τον κ. Γιώργο Καζάκο, για την πολύτιμη προσφορά του, το πραγματικό του  ενδιαφέρον και την φροντίδα των σκύλων βοηθών. Πολύτιμη η στήριξή τους και η βοήθειά τους στα θέματα υγείας των σκύλων βοηθών μας.

H Νina Service Dogs στον FM 100.6 Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης

Πως ένας σκύλος - βοηθός μπορεί να συμβάλλει στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου με άνοια; Πως μπορεί να βοηθήσει στη συναισθηματική του κατάσταση και στη συμπεριφορά; Με ποιον τρόπο γίνεται η εκπαίδευσή του; Καλεσμένη μας η κα Έλενα Παλάγκα, εκπαιδεύτρια σκύλων βοηθών και ιδρύτρια του οργανισμού Nina Service Dogs.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου | Όλα για την Άνοια | 16.00 | Fm100.6

www.fm100.gr

Δράσεις του 1ου τετραμήνου 2019 της ΝΙΝΑ SERVICE DOGS

Οι δράσεις του οργανισμού Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2019 παρουσιάζουν μεγάλο και ποικίλο ενδιαφέρον.
Οι σκύλοι βοηθοί και το έργο τους αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο και στην Ελλάδα.

Μια γλυκιά πρωτοβουλία του Ζαχαροπλαστείου Durée du Goût για τον Νικόλα

Το ζαχαροπλαστείο Durée du Goût βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Οι ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου αποφάσισαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για να βρεθεί η χορηγία που χρειάζεται για τον σκύλο βοηθό ενος παιδιού με αναπηρία.
Έτσι λοιπόν δημιούργησαν μπισκοτάκια σε σχήμα σκύλου για να ενισχύσουν το έργο μας και να βοηθήσουν στο να εκπληρωθεί ακόμα πιο γρήγορα η επιθυμία του Νικόλα.
Σας ευχαριστούμε!!!

SOCIAL DYMACO - Ο οργανισμός μας συμμετέχει σε σεμινάρια ενδυνάμωσης ΜΚΟ

Social Dynamo στην τοποθεσία Σεράφειο Δήμου Αθηναίων - Serafio City of Athens.
Ενδυνάμωση μη Κερδοσκοπιών Οργανισμών με σεμινάρια και πολύτιμες γνώσεις για μια καλύτερη κοινωνία πολιτών. Ίδρυμα Μποδοσάκη σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

Άρθρο στο ygeiamou.gr

Ευχαριστούμε θερμά το ygeiamou.gr και την δημοσιογράφο κα Τούντα Ιουλία για τη συνέντευξη και το υπέροχο άρθρο. Οι σκύλοι βοηθοί αλλάζουν ζωές ❤️βελτιώνουν την καθημερινότητα και την υγεία ατόμων με ορατές και μη ορατές αναπηρίες!

Ο οργανισμός μας στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer

Η εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του οργανισμού κα Παλάγκα Έλενα, θα μιλήσει για τους σκύλους βοηθούς που εκπαιδεύονται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα τρίτης ηλικίας με άνοια.

Η Α’ Νευρολογική Κλινική του Γ.Π.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων και την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών διοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer & 3o Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων PICAD & MeCoND στις 14-17 Φεβρουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.