Το σωματείο φίλων Σχολής ΧΙΛΛ στήριξε έμπρακτα τον Οργανισμό μας

Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar της Σχολής «ΧΙΛΛ» στην Πλάκα, στην Αθήνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα το σωματείο  φίλων της σχολής «ΧΙΛΛ» που επέλεξε να στηρίξει και τον δικό μας οργανισμό, ενισχύοντας το έργο μας με μια γενναιόδωρη δωρεά.

14ος Μαραθώνιος - Ένωση 3 Οργανισμών που τρέχουν για τα παιδιά μας με αναπηρίες!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και την αγάπη μας και τρέχουν μαζί μας  για καλό σκοπό φέτος κσι ο ΣΦΕΑ Αγίου Στυλιανού και ο Σύλλογος Γυναικών Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής!! Ο 14ος Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" ανοίγει τον δρόμο για όλους μας  στις 14 Απριλίου! Για έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά με αναπηρίες μέσα από τους σκύλους βοηθούς!

Το "Fantasmagoria" μας τιμά αφιερώνοντας μας το ετήσιο φιλανθρωπικό Festival του

"Οι σκύλοι βοηθοί αλλάζουν ζωές". Αυτές οι πέντε απλές λέξεις αποτελούν τον πυρήνα του Fantasmagoria 2019 και ταυτόχρονα τον φιλανθρωπικό στόχο του φεστιβάλ. Η μη κερδοσκοπική εταιρία Nina Service Dogs-Νίνα Σκύλοι Βοηθοί θα είναι μαζί μας το Σάββατο 6 Απριλίου, 11:45-12:30, στην Αίθουσα Νερού για να μας μιλήσει για το σπουδαίο έργο των αξιαγάπητων τετράποδων φίλων μας, αλλά και για να τους γνωρίσουν από κοντά παιδιά και γονείς. Μια ομιλία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα σκυλιά αλλά και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Γιατί το Fantasmagoria πάντα θα στηρίζει αξιόλογες ομάδες φιλανθρωπικού χαρακτήρα που ομορφαίνουν τη ζωή και την κοινωνία μας.Το Μarie Claire τιμά την ιδρύτρια του οργανισμού για το έργο της

Πόσο περήφανους μπορεί να μας κάνει η ιδρύτρια και η ψυχή του Οργανισμού; Στο τελευταίο τεύχος του Marie Claire μπορεί να διαβάσει κανείς για την προσφορά και το έργο της Έλενας Παλάγκα, που δίκαια την κατατάσσει ανάμεσα στις 50 γυναίκες Ελληνίδες, οι οποίες  μας εμπνέουν με τα έργα τους! Τα σκυλάκια μας ντυμένα καρναβάλια δίνουν χαρά στα άτομα 3ης ηλικίας

Για τις φετινές Αποκριές προγραμματίστηκαν τρία (3) πάρτυ μασκέ με τους αγαπημένους μας σκύλους βοηθούς στα κέντρα ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων ΣΥΚΕΩΝ, ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ και ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Μιλάμε για τον Εθελοντισμό στην εκπομπή της Κατερίνας Αντιόχου στα FM 100,6

Τετάρτη στις  6 Μαρτίου  

μιλήσαμε στην εκπομπή " Εθελοντές Χωρίς Σύνορα",  για τους σκύλους βοηθούς παιδιών με αναπηρία και την προσφορά και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας στο έργο του οργανισμού μας! 

Μπήκαμε στην ζεστή παρέα της ραδιοφωνικής παραγωγού Αντιόχου Κατερίνας στα fm100,6 / Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε Κατερίνα !!! 

Η Nina Service Dogs στο 1ο Πανελλήνιο Festival Αυτισμού στην Καστοριά.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες μας  για το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 και 31 Μαρτίου στην Καστοριά. 

Μεγάλη η τιμή και η χαρά για την πρόσκληση και την συμμετοχή του οργανισμού μας, που θα παρουσιάσει την βοήθεια που προσφέρουν οι σκύλοι βοηθοί στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.