Συνδιοργάνωση Ε-Charity, Toms Flahship για Nina Service Dogs και Σωματείων Ζώων

Σας περιμένουμε! Πλησιάζει η μέρα! Πέμπτη 19 Ιουλίου από τις 7 μέχρι τις 9 μμ στο Toms Flagship Thessaloniki Τσιμισκή 22. Παρέα με τους υπέροχους εκπαιδευτές του Nina Service Dogs για την υποστήριξη των Σωματείων Προστασίας Ζώων Ranch-Eros και Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας.
Με την υποστήριξη και συνδιοργάνωση του E-Charity.

Η Αλεξάνδρα εκφράζει την επιθυμία της για την απόκτηση σκύλου βοηθού

Ο αγώνας για την πραγματοποίηση του ονείρου της Αλεξάνδρας ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα! Η Αλεξάνδρα μπήκε στην οικογένεια του οργανισμού μας, πραγματοποιεί συνεδρίες με τους σκύλους και συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις μας με χαρά και αυτό εξομαλύνει τον μεγάλο χρόνο αναμονής!

Το echaritygr σε συνεργασία με τον εταίρο του Toms Flagship μας φιλοξενεί

Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας προκαλέσουμε σε ένα ακόμη event του #echaritygr σε συνεργασία με τον εταίρο μας το Toms Flagship Thessaloniki.
Κλείνουμε τα charity events μας για το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή δράση.
Σας καλούμε την Πέμπτη 19 Ιουλίου, στη νέα μας συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Nina Service Dogs για να γνωριστούμε με τους σκύλους βοηθούς που αλλάζουν ζωές παιδιών, ενηλίκων με αναπηρία, σύνδρομα και διαταραχές αλλά και άτομα τρίτης ηλικίας με άνοια.
Στον χώρο των Toms, στον αγαπημένο μας και δικό σας χώρο, στην Τσιμισκή 22 σας περιμένουμε με ένα συγκινητικό σεμινάριο και με μια ακόμη ανθρωπιστική δράση, καθώς συγκεντρώνουμε εξοπλισμό, παιχνίδια και τροφές για 2 Σωματεία Υποστήριξης Ζώων. Ενισχύσουμε το έργο του Ranch-Eros και του Φιλοζωικού Σωματείου Αδέσποτων Έδεσσας Respect Animals. Αν έχετε εξοπλισμό που σας έχει περισσέψει από το κατοικίδιο σας, φέρτε το να το χαρίσουμε σε αδεσποτάκια που τα έχουν ανάγκη.
Είσοδος δωρεάν.
Πέμπτη 19/7
7-9 μ.μ.