Μια ιδιαίτερη επίσκεψη στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ στέκεται πάντα δίπλα στα παιδιά που του έχουν ανάγκη μέσω του PAOK Action και ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι αφιερωμένος στον μικρό Γιώργο, ο οποίος την Τετάρτη (18.01) βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και γνώρισε τους αγαπημένους του παίκτες.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο μικρός μας φίλος από τα τρία του χρόνια έπασχε από νεοπλασματική ασθένεια που επηρέασε την κίνησή του και την ομιλία του. Ο Γιώργος δεν το βάζει κάτω και δίνει καθημερινό αγώνα με φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες, αλλά αυτό που κάνει την μεγάλη διαφορά είναι η ψυχολογική στήριξη.

Κι εκεί τον βοηθάει ο ΠΑΟΚ που θα στηρίξει την επιθυμία του Γιώργου ν’ αποκτήσει τον δικό του σκύλο «σωματοφύλακα». Ένα ειδικά εκπαιδευμένο τετράποδο συνοδό που θα φορά ειδικό σαμάρι ισορροπίας, το οποίο θα βοηθά και θα στηρίζει τον Γιώργο στην προσπάθειά του να κινείται και να περπατά με μεγαλύτερη ασφάλεια και παράλληλα θα του κρατά συντροφιά.

Το δεύτερο κομμάτι της ψυχολογικής στήριξης αφορά την παρουσία του Γιώργου δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Γι’ αυτό κι ο εξάχρονος φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Τούμπα – μαζί με τα σκυλιά συνοδούς – φωτογραφήθηκε με τα ινδάλματά του και είδε μέρος της προπόνησης παρά τη συνεχή βροχή.

Μέρος των εσόδων από τον σημερινό αγώνα με τον Λεβαδειακό θα διατεθεί στην οικονομική στήριξη του Γιώργου και της οικογένειάς του. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη βοήθεια που προσφέρει στο Γιώργο, για τη φιλοξενία στο γήπεδο της Τούμπας και προσωπικά κάθε παίκτη και μέλος του προπονητικού/βοηθητικού τιμ για το χρόνο που μας αφιέρωσαν.