Η Παλάγκα Ελένη εισηγήτρια στην Ιατρική Διημερίδα της ΕΦΥΚΕ - Βόλος

Στην 9η Ιατρική Διημερίδα της ΕΦΥΚΕ, που διοργανώθηκε στις 20-22 Οκτωβρίου στον Βόλο, η Έλενα Παλάγκα, ιδρύτρια και εκπαιδεύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Nina Service Dogs μίλησε για το έργο του οργανισμού μας και την εναλλακτική συμπληρωματική υποστήριξη των διαφόρων παθήσεων των παιδιών με αναπηρίες μέσα από τις ικανότητες και τις αξίες των πιστοποιημένων σκύλων βοηθών, για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Η Διημερίδα ήταν υπό την αιγίδα των: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - Δ. ΒΟΛΟΥ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας στην Κύπρο και άλλους κοινωνικούς οργανισμούς και φορείς.

Η παρουσία και η παρουσίαση της ιδρύτριας ενδυναμώθηκε από εθελοντές του οργανισμού Βασίλη Αναστασιάδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου, από την οικογένεια του μικρού Γιώργου Μάνη από τη Καλαμπάκα, Θωμά Μάνη και Δέσποινα Αντάρη και από τους τετράποδους φίλους της οργάνωσης (άλλοι πιστοποιημένοι ήδη κι άλλοι υπό εκπαίδευση), Mike, Αθηνά, Dazzle, Jackie που έκλεψαν την παράσταση.