Λίγα λόγια για το έργο μας

Το έργο μας είναι πολύ σημαντικό και απαιτεί σκληρή δουλειά, επιμονή, υπομονή και αγάπη.

Η εύρεση χορηγιών, η ανατροφή, η φροντίδα και η εκπαίδευση των σκύλων βοηθών είναι διαδικασίες που απαιτούν πολύ χρόνο και γι' αυτό χρειαζόμαστε στήριξη για να μπορέσει να συνεχιστεί το έργο μας. Όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή και στην δική μας περίπτωση υπάρχουν στιγμές χαράς και λύπης. Χαιρόμαστε όταν ξεκινάμε να δουλεύουμε με ένα όμορφο και παιχνιδιάρικο κουτάβι, γελάμε και απολαμβάνουμε τα φιλιά, τα παιχνίδια τις βόλτες, τις αγκαλιές. 'Ομως υπάρχουν και οι άλλες στιγμές αυτές που ξενυχτάμε, πονάμε, ανησυχούμε και στεναχωριόμαστε όταν το κουτάβι μας δεν είναι ευδιάθετο ή όταν αρρωστήσει.

Η μικρή μας Happy April, ήρθε στον οργανισμό μας, έμεινε μαζί μας, και εκπαιδεύτηκε ως σκύλος βοηθός με σκοπό να δοθεί στον Γιωργάκη Μάνη. Δυστυχώς ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την καριέρα της ως σκύλος βοηθός αν και είχε ολοκληρώσει όλη της την εκπαίδευση και είχε τα προσόντα που απαιτούνται γι' αυτή την δύσκολη δουλειά! Σήμερα ζει με τον ανάδοχο και εθελοντή του οργανισμού μας, Τηλέμαχο Μπέλλο στα Τρίκαλα και είναι πολύ κοντά στον Γιώργο και στην οικογένεια του. Τα σκυλιά του οργανισμού μας, παραμένουν για πάντα μέλη της οικογένειας μας. Η αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ σκύλων, εκπαιδευτών και αναδόχων είναι απέραντη και παντοτινή!

Σήμερα η Happy April φόρεσε για άλλη μια φορά το γιλέκο της και φωτογραφήθηκε με τον μπαμπά της Τηλέμαχο αλλά και με την δεύτερη της οικογένεια.

Η Δέσποινα και ο Μάκης έχοντας ήδη εμπειρία από τον δικό τους σκύλο βοηθό, Μάικ, και ως πιστοποιημένοι χειριστές από τον οργανισμό μας βοηθούν με μεγάλη χαρά τον Τηλέμαχο στην συντήρηση της εκπαίδευσης της April! Όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και ευαισθησία! Μπράβο σας!