Μία ξεχωριστή εκδήλωση για πρώτη φορά ενώνει σκύλους βοηθούς δύο ηπείρων

Δύο σκύλοι βοηθοί, δυο παιδιά με αναπηρία, δυο ήπειροι, ΜΙΑ ιστορία
Ο Ned είναι ο σκύλος βοηθός της Μάγια και ο καλύτερος της φίλος! Μπήκε στην ζωή της το 2015 και από τότε ΟΛΑ άλλαξαν! Ο Νεντ και η Μάγια είναι η πρώτη Αμερικανική ομάδα που επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας!
Η Nina Service Dogs έχει εκπαιδευτεί από τον μεγαλύτερο Παγκόσμιο οργανισμό εκπαίδευσης σκύλων βοηθών για παιδιά με αναπηρία 4 Paws For Ability.
Ο Γιώργος και ο Mike είναι η "πρώτη" ελληνική πιστοποιημένη ομάδα σκύλου βοηθού-παιδιού με αναπηρία. Ο Mike εκπαιδεύτηκε από τον μοναδικό οργανισμό στην Ελλάδα με Πιστοποίηση #NinaService Dogs και παραδόθηκε στον Γιώργο το 2017.
Γνωρίστε τους Μάγια & Ned και Γιώργο & Mike την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον μοναδικό ελληνικό οργανισμό εκπαίδευσης σκύλων βοηθών "Nina Service Dogs" το Portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης e-Charity gr. portal και τον υπέροχο χώρο και το προσωπικό του R2 Store.
Στην εκδήλωση οι γονείς των παιδιών και τα ίδια τα παιδιά θα μιλήσουν για τις αλλαγές που έχουν φέρει οι σκύλοι βοηθοί στην καθημερινότητα τους, στην ψυχολογία τους και γενικότερα στην ζωή τους.
Προσκεκλημένη για να μιλήσει για το έργο των σκύλων βοηθών και συγκεκριμένα για το έργο των σκύλων βοηθών συνεδριών είναι και η κα Αλεξία Σαρπαντιέ Λογοθεραπεύτρια από την Αθήνα και συνεργάτης του οργανισμού “Nina Service Dogs”.
Η είσοδος είναι ελεύθερη απαραίτητη η κατανάλωση ενός τουλάχιστον ροφήματος.
Τα κατοικίδια απαγορεύονται καθώς θα υπάρχουν σκύλοι βοηθοί με παιδιά με αναπηρία.