Η Νina Service Dogs εντυπωσιάζει και πάλι στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Οι σκύλοι βοηθοί και σκύλοι βοηθοί συνεδριών εκπαιδεύονται και κοινωνικοποιούνται από την ηλικία των 6 εβδομάδων για να φτάσουν στο σημείο όπου θα μπορούν να βοηθούν και να συντροφεύουν παιδιά με ορατές ή μη ορατές αναπηρίες. Σε αυτή την εμφάνιση μας δείξαμε ένα κομμάτι από μια ομαδική συνεδρία και μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων τα παιδιά με αναπηρία που συμμετέχουν έχουν την δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Παιδιά τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα ή δεν θέλουν να εκφραστούν, με την βοήθεια των σκύλων βοηθών και των ειδικών επιστημόνων που λαμβάνουν μέρος στις συνεδρίες, καταφέρνουν όχι μόνο να κοινωνικοποιηθούν, όχι μόνο να ανακτήσουν αυτοπεποίθηση και να αλλάξουν ψυχολογία, αλλά καταφέρνουν να εκπαιδευτούν, να διδαχθούν πράγματα, να περάσουν και να λάβουν μηνύματα για την αγάπη, τον σεβασμό, την διαφορετικότητα, την φιλία και τις αξίες της ζωής! Απλά καθημερινά πράγματα για μας μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά γι' αυτά τα παιδιά ακόμα και η απλή καθημερινότητα κρύβει πολλές δυσκολίες οι οποίες δρουν αρνητικά στην ψυχολογία και την διάθεση τους.

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ο σκύλος δεν κρίνει μόνο καταλαβαίνει!

Η Nina Service Dogs και η ομάδα μας, ευχαριστούμε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, την κριτική επιτροπή, τον Παραγωγό και το team του, καθώς και τον ΣΚΑΙ, για την ευκαιρία που μας έδωσαν, μέσα από τις εμφανίσεις μας, να ενημερώσουμε το Ελληνικό κοινό για το έργο και την προσφορά των σκύλων βοηθών κυρίως σε παιδιά αλλά και ενήλικες με ορατές και μη ορατές αναπηρίες. Όπως ανέφερε και η Κριτική επιτροπή το έργο μας είναι τόσο σημαντικό που μπορεί να θεωρείται εκτός ανταγωνισμού, καθώς αποτελεί από μόνο του μία μεγάλη αποστολή και προσφορά στους συνανθρώπους μας με αναπηρίες μέσα από τα χαρισματικά αυτά πλάσματα. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που στήριξαν και στηρίζουν αυτό το έργο.