Στο Higgs για το Speed Donors Dating και σε συνεδρίες με παιδιά με διάφορα σύνδρομα

Οι σκύλοι βοηθοί συνεδριών του οργανισμού "Nina Service Dogs" Nina και Wall-E μαζί με εκπροσώπους του οργανισμού ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα όπου δούλεψαν σκληρά όλη αυτήν την εβδομάδα με μεγάλη επιτυχία, ικανοποίηση και ενθουσιασμό.
Αρχικά επισκέφθηκαν τον οργανισμό "Higgs" και έλαβαν μέρος στην εκδήλωση "Speed Donors Dating" ενημερώνοντας για το έργο των σκύλων βοηθών και του οργανισμού ιδρύματα και ΕΚΕ που χρηματοδοτούν ΜΚΟ και δράσεις των ΜΚΟ.
Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε ιδρύματα ευπαθών ομάδων ΜΚΟ αλλά και ιδιωτών με σκοπό την συνεργασία μας, την ένταξη και την συμμετοχή των σκύλων βοηθών συνεδριών μας σε συνεδρίες παιδιών και ενηλίκων με αναπηρίες και στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον.
Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο λόγου, γραφής και επικοινωνίας "Λέξις", το κέντρο "ΕΝΑ" ειδικής νευροψυχοκινητικής αγωγής και το κέντρο παιδιού και εφήβου , διάγνωσης και αποκατάστασης ατόμων με ΔΑΦ "ΗΛΙΑΝΘΟΣ"
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Σαρπαντιέ Αλεξία, παιδιατρική λογοθεραπεύτρια και ιδρύτρια της ΜΚΟ Πάρκο Χαράς για την εμπιστοσύνη που έδειξε στους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του οργανισμού Nina Service Dogs και τους σκύλους βοηθούς συνεδριών Nina και Wall-E. Η κ. Σαρπαντιέ σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του οργανισμού.
"ΝΙΝΑ ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ" κ.Παλάγκα και τον εξειδικευμένο εκπαιδευτή κ. Αναστασιάδη παρείχαν σε παιδιά με αναπηρία ξεχωριστές και καινοτόμες συνεδρίες με τους ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους σκύλους βοηθούς με αξιοσημείωτα αποτελέσματα!
Οι σκύλοι βοηθοί αλλάζουν ζωές και εμείς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την ζωή παιδιών με αναπηρία και να προσφέρουμε χαρά και αγάπη.