Μια Χριστουγεννιστικη καμπάνια αγάπης για τον μικρό Νικόλα

Μια Χριστουγεννιάτικη Καμπάνια ξεκίνησε για τον τετράχρονο Νικόλα, με πρωτοβουλία της οικογένειας του Γιώργου Μάνη, του παιδιού που απέκτησε τον πρώτο σκύλο βοηθό στην Ελλάδα, τον Μάικ.
Ο μικρός Νικόλας χρειάζεται έναν σκύλο βοηθό και η διαδικασία εξεύρεσης χορηγιών έχει ήδη ξεκινήσει. Βρισκόμαστε περίπου στην μέση καθώς έχουν βρεθεί περίπου τα μισά χρήματα. Η εκπαίδευση ενός σκύλου βοηθού διαρκεί περίπου 2 χρόνια.
Ο Γιώργος απέκτησε τον Μάικ πριν ένα χρόνο και η ζωή του άλλαξε καθώς η ψυχολογία του και η υγεία του βελτιώθηκαν θεαματικά.
Το ίδιο προσπαθούμε και για τον μικρό Νικόλα.
Ο Γιώργος και ο Μάικ ετοιμάζουν δώρα για όσους κάνουν μια δωρεά για τον Νικόλα στον οργανισμό “Nina Service Dogs”.
Βοηθήστε τον φίλο τους, τον Νικόλα, με μια δωρεά να αποκτήσει τον φύλακα άγγελό του και θα λάβετε ένα ευχαριστήριο δωράκι από τους Γιώργο και Μάικ.
Η μη κερδοσκοπικός οργανισμός δέχεται δωρεές στον λογαριασμό της Tράπεζας Πειραιώς Θεσσαλονίκης
Κατάστημα: Σμύρνης 31 και Πλατεία Ύδρας 3, Καλαμαριά 55132, Θεσσαλονίκη
Όνομα: NINA SERVICE DOGS (NINA ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ) Σμύρνης 25, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 55132

Λογαριασμός σε Ευρώ No 5266-082530-264

Λογαριασμός σε Ευρώ IBAN:GR70 0172 2660 0052 6608 2530 264

SWIFT - BIC: PIRBGRAA

Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει δωρεά μέσω PayPal και μέσω επιταγής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας: http://www.ninaservicedogs.com/el/information/donation-page

Στην δωρεά αναφέρετε για τον : ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΝΑΒΟ



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ

Ο Νίκος γεννήθηκε τελειόμηνος και υγειέστατος και μέχρι τα πρώτα του γενέθλια η ανάπτυξή του φαινόταν φυσιολογική.

Στην ηλικία των 2 ετών ο Νίκος ξεκίνησε να κάνει επιληπτικές κρίσεις και μετά από πάρα πολλές εξετάσεις βρέθηκε πως έπασχε από μία πολύ σπάνια χρωμοσωμική ανωμαλία. Σήμερα είναι 4 ετών έχει κάνει αρκετή πρόοδο και βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή ώστε να ελέγχονται όσο το δυνατόν τις κρίσεις του, ωστόσο η καθημερινότητα του παραμένει αρκετά δύσκολη. Πρέπει να είναι συνέχεια υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα γιατί είναι ακόμα αρκετά ασταθής, πέφτει εύκολα και δεν έχει καμία αίσθηση του κινδύνου. Δεν μιλάει καθόλου κι έτσι δυσκολεύονται οι γύρω του να καταλάβουν τι θέλει κι ακόμη περισσότερο τι νιώθει. Οι συχνές πτώσεις, η απουσία λόγου και τα φάρμακα τον κάνουν νευρικό και αγχωμένο.

Τα παιδιά δυσκολεύονται να τον πλησιάσουν λόγω της νευρικότητας του κι έτσι απομονώνεται και δεν έχει την επαφή που θέλει και που θα έπρεπε να έχει για την κοινωνικοποίηση του. Ένας σκύλος βοηθός θα βοηθήσει τον Νίκο στην ισορροπία του και θα προειδοποιεί για μία επερχόμενη επιληπτική κρίση. Θα βοηθήσει στην συναισθηματική του ανάπτυξη, στην ανάπτυξη του λόγου του και την κοινωνικοποίησή του. Ελπίζουμε ο Νίκος να αποκτήσει τον δικό του φιλαράκο-φύλακα άγγελο που θα τον προσέχει και θα του προσφέρει μια πιο ήρεμη , εύκολη, ασφαλή και ποιοτική ζωή.