Σημεία Στήριξης - Points of Support

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η υλοποίηση του προγράμματος μας «Πραγματοποίηση επισκέψεων πιστοποιημένων σκύλων βοηθών – συνεδριών σε δομές με άτομα τρίτης ηλικίας».
Η δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Σημεία Στήριξης - Points of Support που συγχρηματοδοτείται από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου, το Ίδρυμα Α.Γ Λεβέντη και το Ίδρυμα Μποδοσάκη».
Τρεις γιορτινές επισκέψεις του οργανισμού Nina Service Dogs πραγματοποιήθηκαν σε δομές ατόμων τρίτης ηλικίας.
Οι ωφελούμενοι γνώρισαν από κοντά την ομάδα του οργανισμού Nina Service Dogs και αλληλεπίδρασαν με τους πιστοποιημένους σκύλους βοηθούς Nina, Jackie και Wall-E.
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο ΚΗΦΗ Περγάμου-Μεσολογγίου Συκεών, στη Διαμαντείδιο στέγη και στο ΚΑΠΗ Διαβατών.
Οι 87 ωφελούμενοι που αλληλεπίδρασαν με τους τρεις σκύλους βοηθούς εξέφρασαν την επιθυμία να τους επισκεφθούν ξανά το συντομότερο δυνατό καθώς τους προσέφεραν χαρά και ηρεμία.
Οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ Συκεών πρωτοτύπησαν και μας συγκίνησαν. Δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τον οργανισμό Nina Service Dogs, με ευχές για τους σκύλους βοηθούς και την υπόλοιπη ομάδα.