Θερμά ευχαριστώ για τη συμμετοχή

Με ρεκόρ συμμετοχών και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή ο 12ος Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΝΙΝΑ ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ, έλαβε μέρος στον 12ο Μαραθώνιο για πρώτη φορά και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι όλοι για την συμμετοχή μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εθελόντρια του οργανισμού μας, Σίσσυ Ηλιάδου η οποία οργάνωσε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα πάντα με απέραντη αγάπη αλλά και όλους όσους τρέξανε για τον οργανισμό μας, για τα παιδιά με αναπηρία και τους μελλοντικούς τους σκύλους βοηθούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας VERTYPO creative printshop για την δημιουργία και χορηγία των T-shirt, τον Κωνσταντίνο Σφήκα ιδιοκτήτη του Pet-shop Quiko και χορηγό μας που μας έκανε περήφανους τρέχοντας για την ομάδα μας στα 42 χιλ, από την Πέλλα μέχρι την Θεσσαλονίκη και τέλος όλους εσάς τους φίλους του οργανισμού που ήρθατε να μας στηρίξετε και να τρέξετε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό στηρίζοντας το έργο μας.

Σίσσυ Ηλιάδου, Μαρία Τζούμα, Θωμά Τραχανίδη, Κατερίνα Σαμαρά, Ισαβέλλα Δαλαμπίρα, Βασίλη Αναστασιάδη, Κωνσταντίνε Σφήκα, Έλσα Βρούκια, Αγγέλα Κοπίλη, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Άννα Περηφάνου, Δέσποινα Ασβεστά, Μαρία Ταχτσίδου, Φρόσω Ευταξία, Νόπη Κυριακίδου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή σας και δίνουμε ραντεβού για τον νυχτερινό Μαραθώνιο!