Ξεκινάει η υλοποίηση της δράσης του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ΤΙΜΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινήσαμε την υλοποίηση του προγράμματος μας «Πραγματοποίηση επισκέψεων πιστοποιημένων σκύλων βοηθών – συνεδριών σε δομές με άτομα τρίτης ηλικίας».

Η δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου, το Ίδρυμα Α.Γ Λεβέντη και το Ίδρυμα Μποδοσάκη».

Στις 19/11/18, στις 20/11/18 και στις 21/11/18 επισκεπτόμαστε το ΚΗΦΗ Συκεών το ΚΗΦΗ Περγάμου/Μεσολογγίου Συκεών και το ΚΗΦΗ Νεαπόλεως. Στις τρεις πρώτες επισκέψεις του οργανισμού «Nina Service Dogs» σε δομές ατόμων τρίτης ηλικίας, οι ωφελούμενοι θα γνωρίσουν από κοντά και θα αλληλεπιδράσουν με τον πιστοποιημένο σκύλο βοηθό Ned. Ο Ned, ο οποίος ταξίδεψε από την Αμερική και από το μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης σκύλων βοηθών παγκοσμίως “4 Paws For Ability” βρίσκεται στη χώρα μας για λίγες ημέρες και είμαστε χαρούμενοι που τον συμπεριλαμβάνουμε στις συγκεκριμένες μας επισκέψεις μαζί με τους υπόλοιπους πιστοποιημένους σκύλους βοηθούς του οργανισμού μας.

https://www.facebook.com/pointsofsupport/

#pointsofsupport #smallgrantsbigideas