Επίσκεψη της Έλενας Παλάγκα στη Nutramedica skylos+gata

Επίσκεψη της ιδρύτριας Έλενας Παλάγκα πραγματοποιήθηκε στις 1/8 /2017 στην Nutramedica skylos+gata. Εκεί έλαβε χώρα συνάντηση με τον κ. Benjamin Surbatis, ιδιοκτήτη και χορηγό τροφής των δύο labrador μας και με την κα Maggie Webber, ιδιοκτήτρια του εκτροφείου Palmhill of Celebrity και χορηγό του labrador της σχολής μας Αθηνάς.

Χωρίς την στήριξη και την αγάπη των χορηγών μας, το όραμα μας και το έργο μας θα ήταν αδύνατο! Στην αρχή υπάρχει η απλή ανθρώπινη επαφή και η γνωριμία με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν και να συμβάλουν στην υλοποίηση του έργου μας. Στην συνέχεια όμως αυτοί οι άνθρωποι γίνονται η "οικογένεια" μας και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό, για τα χαμόγελα των παιδιών μας, για την αλλαγή που θα φέρει ο σκύλος βοηθός στην ζωή τους.

Κάθε φορά που η ζωή ενός παιδιού αλλάζει, όλοι εμείς ξέρουμε πως τελικά τα έχουμε καταφέρει, πάντα ως ομάδα και οικογένεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Nutramedica και στο εκτροφείο Palmhill of Celebrity!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Nina Service Dogs.