Συνεδρίες με σκύλους βοηθούς μας σε ιδρύματα ευπαθών ομάδων και ιδιώτες

Οι σκύλοι βοηθοί συνεδριών του οργανισμού "Nina Service Dogs", Nina και Wall-E μαζί με εκπροσώπους του οργανισμού ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα όπου πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις που έκρυβαν μεγάλο ενδιαφέρον σε ιδρύματα ευπαθών ομάδων ΜΚΟ αλλά και ιδιωτών με σκοπό την συνεργασία, την ένταξη και την συμμετοχή των σκύλων βοηθών συνεδριών μας σε συνεδρίες παιδιών και ενηλίκων με αναπηρίες και στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον.
Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο λόγου, γραφής και επικοινωνίας "Λέξις", το κέντρο "ΕΝΑ" ειδικής νευροψυχοκινητικής αγωγής και το κέντρο παιδιού και εφήβου , διάγνωσης και αποκατάστασης ατόμων με ΔΑΦ "ΗΛΙΑΝΘΟΣ".
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Σαρπαντιέ Αλεξία, παιδιατρική λογοθεραπεύτρια και ιδρύτρια της ΜΚΟ " Πάρκο Χαράς" για την εμπιστοσύνη που έδειξε στους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του οργανισμού Nina Service Dogs και τους σκύλους βοηθούς συνεδριών Nina και Wall-E. Η κ. Σαρπαντιέ σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του οργανισμού.
Οι σκύλοι βοηθοί αλλάζουν ζωές και εμείς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την ζωή παιδιών με αναπηρία και να προσφέρουμε χαρά και αγάπη.