Ημέρα αφιερωμένη στα αδεσποτάκια μας

Η ιστορία ενός αδέσποτου σκύλου ️

Η Μάη είναι κοντά μας από το 2014 ️

Ονομάστηκε Μάη γιατί ήταν Μάιος όταν την ανακαλύψαμε για πρώτη φορά να τριγυρνάει στην γειτονιά μας! Ταλαιπωρημένη οπως την βλέπετε στην φωτογραφία αριστερά

Σε κάποιους άρεσε σε άλλους όχι, μα η Μάη ήταν ένα πανέξυπνο κορίτσι και δυστυχώς έγκυος! 

Αποφασίσαμε να κάνουμε ότι πιστεύαμε ότι ήταν το πιο σωστό για εκείνη! Οι γείτονες μαζευτήκαμε και μαζέψαμε χρήματα για να στειρώσουμε την Μαη! Ουσιαστικά την σώσαμε γιατί είχε 16 κουτάβια που δεν θα κατάφερνε απότι μας ενημέρωσαν οι γιατροί να τα γεννήσει και θα την χάναμε όπως επίσης θα χάναμε αμέσως και τα 16 κουτάβια! Όταν συνήλθε από την επέμβαση καθημερινά ερχόταν σε κάθε μας βόλτα με την Νίνα και τον Μούργο το άλλο αδέσποτο της γειτονιας μας. Κατάφερα να της βάλω κολάρο και λουρί και να την εκπαιδεύσω! Μου είχε απίστευτη εμπιστοσύνη, πόσο τυχερή ήμουν! Ήθελε τόσο πολύ να μάθει, ζητούσε με λαχτάρα την επαφή και την αγάπη ️ ένα απίστευτα τρυφερό πλάσμα! 

Οι μέρες κυλούσαν αλλά οσο δενόταν μαζί μας άρχισα να ανησυχώ... περνούσε χωρίς να παρατηρεί πλέον τους δρόμους τρέχοντας σαν τρελή μόλις έβλεπε το αμάξι μου ή κάποιο σαν το δικό μου, κάποιοι γείτονες που δεν την ήθελαν άρχισαν να της πετούν νερό και αντικείμενα από τα μπαλκονια, φοβόμουν φόλες και μην της κάνουν κακο...

Ναι σε αυτό το πλάσμα που πλέον χαμογελάει στις υπόλοιπες φωτογραφίες έχοντας αλλάξει μορφή. Η Μάη πλέον είναι ένας ευτυχισμένος, γεμάτος αγάπη σκύλος! Υιοθετήθηκε από τον πατέρα μου και του άλλαξε την ζωή! 

Σώθηκε και ζει ευτυχισμένη όπως της αξίζει! Έδωσε και δίνει χαρά στον πατέρα μου️ και δεν την αλλάζει με τίποτα πια! 

Γιατί κάθε αδέσποτο αξίζει μια αγκαλιά και ένα σπίτι! Και η Μάη θα γινόταν απίστευτος σκύλος βοηθός συνεδριών για ιδρύματα και δομές ️ ποιος ξέρει ίσως στο μέλλον να καταφέρω να κάνω πραγματικότητα και αυτό το όνειρο μου! Υιοθετήστε, σώστε μια ζωή και αλλάξτε την δική σας.